LangsigtedeRelationer

Din partner

79 % af vores kunder har arbejdet sammen med os i over 10 år, hvilket er et godt bevis på, at vi tilstræber langsigtede samarbejder. Med over 100 års brancheerfaring og et bredt kompetenceområde hjælper vi vores kunder med at udarbejde langsigtede forretningsplaner, der dækker sortiment, leverancer og markedsføring, og resultat er, at 49 % af de udspurgte kunder anfører, at vi øger deres lønsomhed med 5 % årligt.

Ud over et bredt sortiment og en effektiv logistikløsning kan vi som partner støtte jer inden for flere andre områder.

DigitaleTjenster

En spørgeundersøgelse blandt B2B-virksomheder viste, at forenklet administration og effektiviseret salg er den største drivkraft i forbindelse med en digital satsning. Med os som partner får I digital adgang til 50.000 produkter fra 500 stærke brands, uden at det bliver avanceret eller tidskrævende. Vi opdaterer, ændrer, formaterer, strukturerer, integrerer og eksporterer informationerne.

Salg ogMarkedsføring

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at udarbejde professionelt markedsføringsmateriale, og at det tager tid at køre kampagner. Vi tilbyder forskellige typer markedsføringsmateriale, kører kampagner og hjælper med de sociale medier for at øge salget.

Butiksindretning

Det bliver stadigt vigtigere skabe en attraktiv butiksoplevelse, hvor man nemt kan finde det, man søger, fordi konkurrencen fra e-handlen vokser. Samtidig skal man tænke på lønsomheden og sikre, at de ”rigtige” produkter bliver set og får plads på hylderne. Derfor tilbyder vi alt lige fra hele butikskoncepter, hvor vi planlægger, hvordan sortimentet skal placeres for at få så godt et kundeflow som muligt, til individuelle planogrammer. Vi tilpasser helt enkelt løsningerne til jeres behov.

Uddannelse

Nutidens kunder har adgang til flere informations- og købskanaler, og der stilles stadigt større krav til, at et køb skal være så enkelt som muligt. For dig indebærer det en udfordring at være mere opdateret end din kunde og kunne tilbyde merværdi i form af viden og vejledning.